You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI – obiteljsko poduzeće s intenzivnom svijesti o vrijednostima

Gradnju činimo ekonomičnijom, bržom i sigurnijom. Najbolja usluga klijentu težnja je koja nas svaki dan pokreće. Kao moderno obiteljsko poduzeće s posebnom korporativnom kulturom danas smo vodeći u tehnologiji oplata i skela. 

Time se ponosimo. Naša jedinstvena kultura plodno je tlo za naš ekonomski uspjeh.

Taj je uspjeh bio moguć jer su brojni djelatnici postigli iznimne stvari. Temelj za to bili su uzajamno povjerenje i poštovanje svakog pojedinca.

Težimo profitabilnom rastu, diljem svijeta. Ekonomski uspjeh naš je cilj. Naše zajedničke predodžbe i uvjerenja temelj su vrijednosti na kojem su Artur und Christl Schwörer gradili sve od osnutka tvrtke 1969. godine.

Godinama je iz toga rasla čvrsta samosvijest. Mi - obitelj Schwörer, Gremij i Uprava Grupe - ovdje Vam je predstavljamo.

Uspjeh nije sam po sebi razumljiv, već se iz dana u dan mora iznova postizati. Naše vrijednosti, naši čimbenici uspjeha i naša jasna strategija naš su temelj i naše smjernice kako bismo nastavili pisati priču o uspjehu tvrtke PERI.

Čemu težimo: NAŠA VIZIJA

Želimo biti vodeći partner za sve primjene oplate i skele
– u cijelom svijetu.

Što predstavljamo: NAŠA MISIJA

Gradnju činimo ekonomičnijom, bržom i sigurnijom.
Najbolja usluga klijentu težnja je koja nas svaki dan
pokreće.

U što vjerujemo: NAŠE VRIJEDNOSTI

Uspjeh tvrtke PERI počiva na jakim vrijednostima. Bio je to poduzetnički duh Artura Schwörera i njegovih saveznika zahvaljujući kojem smo sklopili prve, mukotrpno izvojevane poslove. Bila je to pouzdanost PERI tima zahvaljujući kojoj smo opravdali povjerenje svojih prvih klijenata i koja nam je omogućila ugovaranje novih poslova. To je otvorenost mnogih djelatnika kroz koju smo učili jedni od drugih i koja nam je omogućila međunarodni rast. I to je strast kojom se do kraja borimo za najbolje rješenje. Želimo da te vrijednosti i u budućnosti budu putokaz našem djelovanju. One su nam u jednakoj mjeri i ono što nam leži na srcu i obveza. Svaki pojedinac pridonosi uspjehu tvrtke PERI time što ove vrijednosti svakodnevno ispunjava životom, uzorno im osigurava da dalje rastu i prenosi ih novim kolegama.

Svaka od naše četiri vrijednosti opet je pobliže opisana pomoću četiri pojma. Ti pojmovi konkretiziraju što naše vrijednosti podrazumijevaju i u uzajamnom spletu odražavaju PERI stav u svakodnevnom poslovanju.

Poduzetnost

Odlučnost u poslu
Hrabrost
Usredotočenost na uspjeh
Svijest o odgovornosti

Pouzdanost

Nepodmitljivost
Savjesnost
Autentičnost
Poštenje

Otvorenost

Pozornost
Znatiželjnost
Poštovanje
Okretnost

Strastvenost

Ambicioznost
Angažiranost
Kreativnost
Proaktivnost

Što nas pokreće: ČIMBENICI NAŠEG USPJEHA

Čimbenici našeg uspjeha ono su što nas čini jakima među neumoljivom konkurencijom diljem svijeta. Svaki ih dan moramo nanovo implementirati. Pritom je u fokusu uvijek klijent – čak i onaj klijent kojeg još nismo pridobili za sebe. Kako bismo mu ponudili značajnu korist, kao vodeći u inovacijama želimo davati smjernice razvoja.

Činjenica da smo obiteljsko poduzeće čini nas jakima jer smo neovisni, odluke možemo donositi dugoročno i održavamo svoj jedinstveni PERI duh. Za dugoročne investicije u budućnost potreban nam je profitabilan rast i financijska stabilnost. Zato svi zajedno moramo raditi štedljivo i učinkovito.

Povjerenje koje nam poklanjaju naši klijenti obvezuje nas na vrhunsku kvalitetu u svakom trenutku. To se odnosi na naše proizvode, ali i na radne tijekove. Tu je - danas kao i u budućnosti - odlučujući naš timski duh.

Blizina klijentima

Kompetentna rješenja
Fokus na klijenta
Međunarodna orijentiranost
Lokalna prezentnost

Inovativnost

Razumijevanje klijentovih problema
Stručnost
Uspješni proizvodi
Određivanje trendova

Obiteljsko poduzeće

Dugoročna usmjerenost
Financijska stabilnost
Neovisnost
Srdačnost

Vrhunska kvaliteta

Izvanredni djelatnici
Timski duh
Učinkoviti procesi
Izvrsni proizvodi