You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI u Weißenhornu

Centrala te razvojna i proizvodna lokacija od 1969. godine

Naše usluge za Vaše projekte – oplate, skele i inženjering na jednom mjestu

Oplata

PERI za svaki betonski građevinski objekt i komponentu nudi odgovarajući sistem oplate. Program udovoljava zahtjevima najrazličitijih načina gradnje i rubnim uvjetima u cijelom svijetu.

Skela

PERI skele mogu se koristiti za najrazličitije primjene. Bez obzira je li riječ o okvirnoj ili modularnoj skeli, velika fleksibilnost osigurava visoku iskorištenost materijala.

Inženjering

Inženjering za PERI ne znači samo razvoj proizvoda i tehničko projektiranje. PERI inženjering prije svega podrazumijeva promatranje i optimiranje svih procesa u okvirima tehnologije oplata i skela.

Kontinuiran rast od osnutka – uspješna povijest

PERI danas iza sebe ima više od 40 godina iskustva. Velika inovacijska snaga i pravovremena internacionalizacija temelj su globalnog uspjeha i kontinuiranog rasta. Iznimna orijentiranost na klijente, sistemi visoke kvalitete i velika kompetentnost stvaraju povjerenje zahvaljujući kojem je poduzeće postalo vodeća marka u cijelom svijetu.

*rast prometa PERI grupe u milijunima €

PERI internacionalno – s više od 95 podružnica diljem svijeta na licu mjesta

Naši stručnjaci aktivni su za naše klijente u gotovo svim državama svijeta. Iz te međunarodne djelatnosti s najrazličitijim zahtjevima generiramo temeljito stručno znanje u svim područjima i na svim tržištima. Taj know-how rado prenosimo svojim klijentima. Tako iz lokalnih spoznaja nastaje globalno znanje – za racionalne i sigurne tijekove gradnje te visokokvalitetne rezultate.

Naše lokacije

Održivost kao osnovni princip – od razvoja do transporta

Održivost zauzima važno mjesto u našim procesima poslovanja. Već je razvoj proizvoda usmjeren na maksimalnu iskorištenost materijala, a time na štedljivu primjenu materijala. Odabir sirovina i njihova nabavka u skladu su s ekološkom održivosti, drvo primjerice uglavnom potječe iz certificiranih šuma.

Nove tehnologije i učinkoviti proizvodni procesi osiguravaju najbolju kvalitetu i dug vijek trajanja PERI sistema i uređaja. To se pak pozitivno odražava na potrošnju resursa. Strateški pozicionirane lokacije osiguravaju kratke relacije isporuka. Transporti se također kontinuirano optimiraju inteligentnim logističkim mrežama.

Elektrana na biomasu na proizvodnoj lokaciji u Weißenhornu simbolizira odgovornost i održivost u svim etapama proizvodnje. Ovdje se od iverice koja nastaje kao nusproizvod u proizvodnji nosača dobivaju toplina i struja. Ta se energija odmah ponovno primjenjuje u tvornici.