You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Uspješni na tržištu zajedno s našim klijentima

Zadovoljni klijenti naš su primarni cilj

Kvaliteta naših proizvoda i usluga podrška je našim klijentima u sve oštrijoj konkurenciji. Svoj učinak mjerimo uspjehom svojih klijenata i njihovim zadovoljstvom. Zahvaljujući takvom stavu i motivaciji vodeći smo u svojoj branši diljem svijeta. Danas i ubuduće razvijamo najbolja rješenja za svoje klijente - visoko angažirani i mjerodavni u svim pitanjima tehnologije.

Obiteljski vođena tvrtka međunarodnog ugleda

Mi smo obiteljsko poduzeće razvijene svijesti o vrijednostima koje vodi obitelj vlasnika. Na tom čvrstom temelju naše rukovodstvo s Alexanderom Schwörerom, dr. Fabianom Krachtom i Leonhardom Braigom te međunarodni menadžment osiguravaju trajan globalni rast. Naš cilj više od 45 godina i ubuduće: najbolja usluga našim klijentima.

„Međunarodni PERI menadžment jamči temeljito stručno znanje u tehnologiji oplata i skela. Poznavanjem lokalnih zahtjeva nastaju odgovarajući sistemi za svaki gradilišni zadatak – uvijek vodeći računa o troškovima materijala i rada.“

Partnerstvo i kompetentnost

Vrijednosti naših stručnjaka jesu produktivnost, pouzdanost, odgovornost i poštenje. Njihova je ambicija da kao kompetentni partneri dostojni povjerenja i zahvaljujući svom maksimalnom angažmanu, kompetentnosti i iskustvu u brojnim projektima diljem svijeta pridonesu uspjehu naših klijenata.  

„Otvorenost i povjerenje u međusobnom ophođenju, prepoznavanje koristi naših klijenata kao potencijala za uspjeh, hrabro suočavanje s promjenama – mi u tvrtki PERI svakodnevno živimo ove sadržaje našeg uzornog poslovanja.“

Kvaliteta i podrška

Sa svojim učinkovitim i sigurnim sistemima oplate i skele, odgovarajućim rješenjima za svaki zahtjev i apsolutnom podrškom uvijek smo tu za svoje klijente - prije, tijekom i nakon svakog projekta.

„Naše usluge počinju puno prije samog početka gradnje i nastavljaju se daleko nakon završetka projekta.“