You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI image film - Successful construction with PERI. The company.

Vaš uspjeh naša je motivacija

Naš najvažniji proizvod jest zadovoljstvo klijenata

Zadovoljni klijenti naš su glavni cilj. Na tome je fokus našeg cjelokupnog poslovanja i iz toga proizlazi naša striktna orijentiranost na korist klijenata. Želimo da izravno profitirate od naših proizvoda i usluga, a ponajviše od suradnje s nama te da ostvarite pravu prednost na tržištu – i u pogledu tehnologije i u pogledu ekonomičnosti.

U PERI se možete pouzdati!

PERI je već gotovo 50 godina na tržištu i oduvijek inovator u tehnologiji oplata i skela. Postali smo uspješni jer u svemu što radimo mislimo na koristi za naše klijente. Partnerska suradnja ispunjena povjerenjem elementarna je vrijednost u našem poduzeću, a zato i osnova našeg odnosa prema klijentima. 

Partnerski do najboljeg rješenja

Srž našeg poduzeća jesu razvoj i proizvodnja sistema oplata i skela. Razvijaju se za tešku radnu svakodnevicu, tu PERI proizvodi svakodnevno moraju dokazivati prave prednosti. Ali ipak se ne smatramo samo ponuđačima učinkovite, visokokvalitetne tehnologije oplata i skela. Štoviše - u svemu što radimo imamo na umu poslovanje naših klijenata, njihovu korist i uspjeh.

„PERI proizvodi i usluge osnova su našeg spektra uspješnosti. U kombinaciji s našom predodžbom o vrijednostima te samom poduzeću nastaju najbolja rješenja za naše klijente.“

Znanje i iskustvo za Vašu radnu svakodnevicu

Svoje znanje i svoje dugogodišnje iskustvo rado prenosimo svojim klijentima. U svojim izložbenim centrima diljem svijeta redovito prezentiramo PERI novitete, ali detaljno i aktualne sisteme i uređaje. U tu svrhu organiziramo seminare, radionice i edukacije o proizvodima na kojima prenosimo detaljna znanja o sistemima, ali i uvježbavamo polaznike za svakodnevnu praksu te im otkrivamo praktične trikove. Korisnici pritom uče kako PERI rješenja učinkovito i sigurno primjenjivati i pod vremenskim pritiskom na gradilištu.

„Ne poznajemo vrlo detaljno samo svoje proizvode, već i norme i propise. U svojim centrima za usavršavanje diljem svijeta korisnicima prenosimo ta znanja i iskustva.“

Inovacije za svaki zahtjev klijenta

Univerzalna oplata DUO u brojnim je aspektima tipičan PERI proizvod. Tipičan jer DUO uzima u obzir zahtjeve klijenata s više tržišta koja traže oplatu kojom se jednostavno rukuje i čija je primjena višestruka. Ovom oplatom izrađenom od robusnog technopolymera, montažom bez gotovo ikakvog alata te mogućom primjenom za zidove, temelje, stupove i stropove i više smo udovoljili ovim zahtjevima zahvaljujući posebnoj inovaciji.

Prvorazredna kvaliteta za tvrtku PERI je standard

Imamo aspiracije na proizvodnju i isporuku trajno maksimalne kvalitete. Iz tog razloga redovito investiramo u najmodernije postupke za proizvodnju i ispitivanje kako bismo bili još bolji. Već u fazi razvoja proizvoda sve komponente podvrgavamo najrazličitijim pokusima kako bismo izvukli optimum za serijsku proizvodnju. Tu se između ostalog ubrajaju testiranja dugovječnosti u slanoj vodi ili ispitivanja pojedinačnih komponenti na torziju. Time osiguravamo da će PERI sistemi kasnije biti primjereni za tešku gradilišnu svakodnevicu te da će njihova primjena biti pouzdana.  

„Razvoj, proizvodnja i osiguranje kvalitete kod nas se međusobno nadopunjuju. Najbolje kvalificirani djelatnici i moderni postupci proizvodnje i ispitivanja osiguravaju dugovječne proizvode.“