You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Vaš uspjeh naša je motivacija

Naš najvažniji proizvod jest zadovoljstvo klijenata

Zadovoljni klijenti naš su glavni cilj. Na tome je fokus našeg cjelokupnog poslovanja i iz toga proizlazi naša striktna orijentiranost na korist klijenata. Želimo da izravno profitirate od naših proizvoda i usluga, a ponajviše od suradnje s nama te da ostvarite pravu prednost na tržištu – i u pogledu tehnologije i u pogledu ekonomičnosti.

U PERI se možete pouzdati!

PERI je već gotovo 50 godina na tržištu i oduvijek inovator u tehnologiji oplata i skela. Postali smo uspješni jer u svemu što radimo mislimo na koristi za naše klijente. Partnerska suradnja ispunjena povjerenjem elementarna je vrijednost u našem poduzeću, a zato i osnova našeg odnosa prema klijentima. 

Partnerski do najboljeg rješenja

Srž našeg poduzeća jesu razvoj i proizvodnja sistema oplata i skela. Razvijaju se za tešku radnu svakodnevicu, tu PERI proizvodi svakodnevno moraju dokazivati prave prednosti. Ali ipak se ne smatramo samo ponuđačima učinkovite, visokokvalitetne tehnologije oplata i skela. Štoviše - u svemu što radimo imamo na umu poslovanje naših klijenata, njihovu korist i uspjeh.

„PERI proizvodi i usluge osnova su našeg spektra uspješnosti. U kombinaciji s našom predodžbom o vrijednostima te samom poduzeću nastaju najbolja rješenja za naše klijente.“

Znanje i iskustvo za Vašu radnu svakodnevicu

Svoje znanje i svoje dugogodišnje iskustvo rado prenosimo svojim klijentima. U svojim izložbenim centrima diljem svijeta redovito prezentiramo PERI novitete, ali detaljno i aktualne sisteme i uređaje. U tu svrhu organiziramo seminare, radionice i edukacije o proizvodima na kojima prenosimo detaljna znanja o sistemima, ali i uvježbavamo polaznike za svakodnevnu praksu te im otkrivamo praktične trikove. Korisnici pritom uče kako PERI rješenja učinkovito i sigurno primjenjivati i pod vremenskim pritiskom na gradilištu.

„Ne poznajemo vrlo detaljno samo svoje proizvode, već i norme i propise. U svojim centrima za usavršavanje diljem svijeta korisnicima prenosimo ta znanja i iskustva.“

Inovacije za svaki zahtjev klijenta

Univerzalna oplata DUO u brojnim je aspektima tipičan PERI proizvod. Tipičan jer DUO uzima u obzir zahtjeve klijenata s više tržišta koja traže oplatu kojom se jednostavno rukuje i čija je primjena višestruka. Ovom oplatom izrađenom od robusnog technopolymera, montažom bez gotovo ikakvog alata te mogućom primjenom za zidove, temelje, stupove i stropove i više smo udovoljili ovim zahtjevima zahvaljujući posebnoj inovaciji.

Prvorazredna kvaliteta za tvrtku PERI je standard

Imamo aspiracije na proizvodnju i isporuku trajno maksimalne kvalitete. Iz tog razloga redovito investiramo u najmodernije postupke za proizvodnju i ispitivanje kako bismo bili još bolji. Već u fazi razvoja proizvoda sve komponente podvrgavamo najrazličitijim pokusima kako bismo izvukli optimum za serijsku proizvodnju. Tu se između ostalog ubrajaju testiranja dugovječnosti u slanoj vodi ili ispitivanja pojedinačnih komponenti na torziju. Time osiguravamo da će PERI sistemi kasnije biti primjereni za tešku gradilišnu svakodnevicu te da će njihova primjena biti pouzdana.  

„Razvoj, proizvodnja i osiguranje kvalitete kod nas se međusobno nadopunjuju. Najbolje kvalificirani djelatnici i moderni postupci proizvodnje i ispitivanja osiguravaju dugovječne proizvode.“